Followers

Wednesday

Sujudku...


Ya Allah Ya Rahman! ampunilah dosa-dosaku Ya Allah..ampunilah segala kesalahanku Ya Allah..ampunilah segala ketelanjuranku Ya Allah..ampunilah dosaku yang seringkali melanggar perintah Mu Ya Allah..ampunilah segala kesalahan dan kesilapanku  selama iniYa Allah Ya Rahman!

Ya Allah Ya Rahman..Ya Allah Ya Rahim..Ya Allah...
dengarkanlah rintihanku Ya Allah..hambaMu yg tidak lari daripada dosa..hamba Mu yg sentiasa melakukan maksiat pada Mu ya Allah..Ya Allah..selamatkan aku daripada seksa api neraka Mu Ya Allah..

Ya Allah Ya Rabbi...
aku memohon keampunan pada mu Ya Allah..selamatkanlah aku Ya Allah..aku tiada tempat mengadu selain daripada mu tempat aku bergantung Ya Allah..

Ya Allah Ya Rahman...
kasihani lah aku Ya Allah..kasihani lah aku Ya Allah..kasihani lah aku Ya Allah..kasihani lah aku Ya Allah..kasihani lah aku Ya Allah..kasihani lah aku Ya Allah..kasihani lah aku Ya Allah..kasihani lah aku Ya Allah..kasihani lah aku Ya Allah..kasihani lah aku Ya Allah..aku takut seksaan mu ya allah..

Ya Allah....selamatkanlah Ibuku dan  Ayahku dari seksa api nerakamu Ya Allah..selamatkanlah ibuku dan ayahku dari seksa kubur Ya Allah..kasihanilah ibu dan ayahku Ya Allah..ampunilah dosa ibu dan ayahku..ibu dan ayahku hamba mu yang lemah Ya Allah ,yang tidak lari dari melakukan maksiat dan kesilapan..ya ALLAH! selamatkan kami Ya Allah!!!

Ya Allah Ya Rahman..Ya Allah Ya Rahim..Ya Allah Ya Khaliq..Ya Allah Ya Sami'..Ya Allah Ya Mujib..
Aku bertaubat pada mu Ya Allah...berikanlah lah aku hidayah mu Ya Allah..tunjukkan lah aku ke jalan yg benar..jalan yg kau redhai Ya Allah..selamatkan aku Ya Allah Ya Rahman!!!

Ya Allah..Ya Allah..Ya Allah..perkenankan doaku Ya Allah..amin ya rabbal al amin...

-HIDUPKU..MATIKU..SUJUDKU..HANYA PADA MU YA ALLAH-

No comments:

Post a Comment